Tietoja

Rautakainen Ay

Rautakaisen verkkokaupasta on helppo tilata. Toimitukset postin välityksellä suoraan kotiin tai työpaikalle. Tuotteet maksat halutessasi vasta sitten kun ne ovat sinulla 14 päivän maksuajalla.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman merkkaukseen ja tunnistamiseen liittyviä tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat nimineulat, nimikointinauhat, veneiden rekisteritarrat ja nimiteipit, lasiovien- ja ikkunoiden huomiotarrat, T-paidat ja kassit, painetut joukkuepaidat, tarrat…

Rautakaisen verkkokauppa on palvellut asiakkaitaan toimittaen tuotteita kaikkialle Suomeen vuodesta 2005. Asiakkaitamme ovat yksityiset ihmiset, yritykset, yhteisöt ja kunnat. Tuotteidemme toimitus tapahtuu postitse. Maksutapana on laskutus, tilisiirto ja PayPal. Posti- ja toimituskulut tuotteilla 0 €. Tuotteet maksat vasta sitten kun ne ovat sinulla 14 päivän maksuajalla. Laskun saat tuoteiden mukana. Yli 70 €:n tilaukset aina ennakkomaksulla tai sopimuksen mukaan.

Toimitusehdot

TOIMITUSTAPA Tuotteet toimitetaan postitse kahden viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

MAKSUTAPA Lasku toimituksen yhteydessä, maksuaika 14 päivää tai postiennakko.

OSTAJAN OIKEUDET Ostajalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palutusoikeus, jos tuote on Rautakainen Ay:n toimesta virheellisesti valmistettu.

MYYJÄN OIKEUDET Tuote on Rautakainen Ay:n omaisuutta niin kauan kunnes tuote on kokonaisuudessa maksettu.

Posti-ja toimitusmaksu 0.0 €. Yli 75 €:n tilaukset toimitamme postiennakolla.

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.